Alla inlägg under januari 2009

Av Eva - 19 januari 2009 15:47

Det närmar sig :O) att jag själv får ratta runt med bilen, som jag längtar! Jag måste lägga ett kol på teorin, lite slöig har jag allt varit, fyfy på mig ;) Idag har jag haft körning med bilskolan och på onsdag har jag körning igen, då är det landsväg och vänstersväng, men det skall nog gå perres det med. Nej kanske man slår upp boken en stund de små verkar vara roade av Madicken som är på tv4 film just nu. Kan tillägga att min lilla Melina ser ut som Madicken, men beter sig som Lusmia, haha. Och Madicken har oxå en Abbe, precis som vi. Jag hade de på förslag att döpa vår lilla tjej till för snart 6 år sedan, men då hade vi redan pratat om Melina så det fick bli så, vi var mest överens med de och det är ju ett vackert namn det oxå. På en otroligt vacker flicka!

Av Eva - 19 januari 2009 09:32

Det blev ingen egen tid för mig igår :( det är som vanligt :(

Men vi for då till Sävast och min Ate som flyttat dit i lördags, till ett mysigt och fint hus som jag tippsade henne om eftersom hon jobbar där. Det kommer att bli jätte mysigt, vi har bjudit in oss själva på bastukväll då jag får ratta själv, hehe.

Annars idag måndag den 19:e januari så händer inte så jätte mycket, jag skall köra idag och då tänkte jag att pappa Ben får roa sina barn i stadsparken en stund, de kan behöva vara ute och få frisk luft. I morron är det stallet i stället, så då får han skjutsa oss dit. Melina skall trava med Kavat och med en mamma som springer brevid hållandes i ett grimskaft :) det blir en härlig syn för gudarna, haha.

Skall försöka komma ihåg kameran så jag kan fota lillskruttan när hon sköter hästarna i stallet så skall ni få se vilken duktig tjej jag har.

Av Eva - 18 januari 2009 10:59

Jag tycker veckorna rinner iväg, redan tredje söndagen detta år :O) Har upptäckt att jag är ledig denna påsk, så jag tar nog mina små med mig och åker till min mor och far, det är länge sedan vi firat påsk där, tror det var när Saga var bebis. Det kan nog bli ganska mysigt, jag hoppas att Mackan vill med :) Nu skall jag försöka få mig färdig och sedan tänkte jag faktist ta mig en långprommis, utan barn, jag behöver eegen tid en stund känner jag. Det blir mycket när man är ensam mest hela tiden, behovet att få vara ensam förutom då man måste när det är jobb och så är större än när pappa Ben jämt var hemma. Nu tycker jag att han faktist kan göra nått med sina barn och ge mig egen tid, men vi får se vad det blir av det, jag tror själv att jag får med mig en lillskrutt i vagnen.

Av Eva - 16 januari 2009 08:17

Åh vad skönt med ledighet i morgon, jag har även tagit ledigt åt sötungarna mån-tis så de kan umgås med sin pappa :O)

Igår fick jag svar på Abbes allergitest och han är inte allergisk men nästäppan kvarstår så jag skall ta den där läkartiden som vi har ändå så får de kolla hans polyper en gång till. Fatta vad skönt att det inte visar nån allergi, med tanke på hur allergisk hans far är så trodde jag att det skulle göra det, han har tur!

Nu vill nog barnen ha lite frulle så de orkar gå på dagis, mamma skall läsa teori och så har jag en körning :O)

Av Eva - 15 januari 2009 20:05

Barnen sover sina snällhetssömnar, ni vet väl att barn inte har skönhetssömn utan snällhetssömn :O)

Tisdag var vi ju på stallet istället, det gick toppen bra. Hon är ju så duktig min tjej, tack vare hennes kusin  Therese som haft med henne och rida. Och du, Therese det gick bra för denna mamman att assistera flickebarnet i stallet trots hästskräcken, hehe.

Onsdag hade vi ju kalas för stortjejen Saga 3 år, hon var nöjd med paket och fika och godis och alla hennes bästa kompisar som kom :)

Och på bilskolan går det bara fint, även om jag gjort halkbanan så är jag inte klar för uppkörning ännu, men det drar ihop sig. Jag kommer att meddela när allt är över och jag oxå är lycklig ägare av ett körkort. Micke är först på tur att få veta och sen måste jag nog ringa Boko, för han  sa att han oxå är skeptisk, men jag skall allt visa er, haha.

Nu skall jag lägga min trötta kropp i soffan trots att klockan inte blivit så mycket och hoppas på att John Blund tänker röva bort mig inom snar framtid för att lämna tillbaka mig innan barnen slår upp sina blå.

Ha det bäst!

Av Eva - 14 januari 2009 15:51

Idag är ingen vanlig dag......Saga skruttet fyller 3 år idag, vi har såklrt väckt henne med sång och presenter :) Det var en väldigt glad och nöjd tjej som kom till dagis, trolldockan våran. Idag blir det lite kalas för kusiner och lite andra, sen får det bli ett barnkalas nästa helg då pappan är hemma.

Nu skall jag hämta min sötungar från förskolan, tjing!

Av Eva - 13 januari 2009 08:44

Jag tror jag är trööötast i stan just nu, har jobbat nätterna färdigt igår och i regel sover jag ingenting den dagen utan lägger mig tidigt. Men eftersom jag skulle köra med bilskolan så var jag tvungen att sova, vilket ledde till nattsudd igår så när klockan ringde i morse ville jag kasta den i vägen så den dog hehe.

Denna dag är full av händelser som komma skall först dagis, in till stan, hem och baka en kaka, hämta barn, ge dem mellanmål, får främmande, moster Kin skall köra mig och Melina till stallet till kl 16.00 Tack så jätte mycket moster!! Sen är det middag och mys och sova som gäller, för i morron är det en stor dag i vårt hem för lillgumman fyller 3år.

Av Eva - 10 januari 2009 20:01

Sovit till klockan närmade sig 13.00, då gick det inte längre, Abbe var på G och var helt upp efter väggarna. Stackars Moa, hon ser nog fram emot att få flytta till o8-landet om några månader. Haft främmande idag, trevligt. Sen har min Moa lagat maten här idag och för er som känner oss så behöver jag inte säga vad vi fått äta, men till er som inte vet så mycket om oss så var det kyckling på matsedeln idag :O) För det spelar ingen roll när du frågar Moa vad vi skall äta 9av 10 gånger svarar hon kyckling.

Nu sover de minsta barnen och Melina skall strax även hon få nanna kudden själv skall man ju ta sig till arbetet igen.....två nätter kvar till vila ;) Jag trivs faktist bra på mitt jobb, trevliga arbetskamrater (de jag träffar under mina arbetspass iaf ;)) Jag jobbar ju 22-06 så de flesta har ju hunnit hem när jag kommer och innan jag går har ingen hunnit börja jobba.....

Jag har perfekta arbetspass faktist, barnen hinner oftast somna (ingen regel utan undantag) men det är aldrig någon vaken då jag kommer hem, jag får äta frukost i lugn och ro, läsa nyheterna på nätet och är det helg så hinner jag lägga mig och smna innan de tre små trollen gör sin morgon. Nej nu skall jag göra lite nytta :) Har surfat runt för att hitta ett mönster till Moas balklänning, lilltjejen tar ju studenten denna vår, helt otroligt!

Ovido - Quiz & Flashcards