Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Eva - 3 januari 2009 18:45

Jo då moster Lena, vi var till stan men kanan var inte där, men vi köpte en varmkorv, kramade Annakajja, köpte ett par skor för 99 kronor och så tog vi bussen hem. Vi har fått bra kall luft idag och nu skall Mia och Marcus snart köra mig till Ate. Ha så kuligt, det skall jag ha, tjingpling!

Av Eva - 3 januari 2009 12:12

Idag skall jag och de små trollungarna ta bussen in till staden för att åka i kälken utanför Din Sko, den är väldigt poppis på vintern för dem och så finns det två ruschkanor där oxå. Vi tar nog samma buss som våran storsyster när vi åker hem för hon skall klippa mig, det skall bli skönt, men det är alltid jobbigt att sitta still :o) Men tro mig det behövs verkligen!

I kväll skall jag till min kära vän som jag känt i 26 år, hon är den som alltid är glad och positiv, jag har aldrig sett henne arg och det är faktist sant, hon verkar ha en lösning på allt :) Det som är så skönt med henne oxå är att det kan gå länge innan vi pratar med varandra, men det känns som om vi gjorde det igår. Vi har gjort mycket roliga och tokiga saker tillsammans och jag hoppas att det kommer att bli fler. Min vän Ate.

Nej nu är det bäst att jag gör mig klar för det kan ta en tid att få tre viljor klara efteråt, även om de verkligen vill åka in till kälken i stan.

Ovido - Quiz & Flashcards