Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Eva - 2 januari 2009 11:41

Fredag och jag skulle ha kört med bilskolan idag, men jag fick ett sms om vi kunde flytta den till måndag kl.16.00 istället. Jag gjorde det, men det innebär att de små liven måste vara med Moa och Henrik en stund, men det går säkert bra :)

Annars idag så har vi sovit länge, det tar tid att ställa tillbaka dygnet efter en nyårsnatt, men det kan det vara värt vi hade trevligt.

Precis fått i två av tre lite frunch, Melina är svår äten på mornarna så hon får äta då hon känner att hon börjar bli hungrig istället. Visst är det mysigt med små barn, men nog är det skönt när de kan förklara vad de vill och känner :) Jag var inte ett dugg avundsjuk på de paret som hade med sig tvillingar under ett år på nyår. Men jag skulle gärna bli mormor el farmor för då är ju inte huvudansvaret  mitt utan jag får bara det bästa från de små liven :) Men vem vet om ett par år kanske jag får titulera mig Stolt mormor/farmor ;)

I morgon tänkte jag ta mig till min kompis Ate, saknar henne, men vi har så olika liv nu så vi träffas jätte sällan. Men på lördag tänkte vi nog kanske få i oss lite vin och sitta och surra om allt och ingenting, gå ut och rasta hennes hundar och in igen och dricka lite mer vin innan jag tar en prommis hem.

Hoppas att det blir så....jag känner behov av att få göra nått som bara Eva just nu och på måndag så åker pappa Ben igen och då måste jag ha hunnit få lite laddningsbar tid innan jag blir ensam igen.

Ovido - Quiz & Flashcards