Alla inlägg under december 2008

Av Eva - 5 december 2008 10:04

Tänkte visa bilder på mina trollungar :) Tre avdem :)

Av Eva - 5 december 2008 09:56

Idag håller dagis stängt...så trollungarna är hemma,de skulle nog varit hemma iaf :) Idag kommer även pappa Ben,men det verkar inte som om de saknat honom särskillt mycket, de har nog blivit vana av att träffa honom bara var tredje vecka :)

I morgon är det bröllop, min lillebror gifter sig med min äldsta vän (inte till ålder utan till tid) och det skall bli roligt, längesedan man var på bröllpo och sitt eget lär man nog aldrig gå på,hehe

Vi är ganska sega idag, det enda vi  lyckats med nu är lite frukost och slagit igång tvättmaskinen...jag skall ta tag i lite städ nu oxå och gå och slänga skräp jag lyckats samla ihop i stora svarta säckar. Det är otroligt,för hur många säckar jag än fört till soperna så svämmar vu över med grejer, måste bli hårdare på att rensa.

Nu till en god kopp kaffe.......vinkivink

Av Eva - 4 december 2008 12:59

Jag som skulle få köra landsvägskörning med bilskolan idag, då ringer min bilskolelärare och säger att det är punktering, blä! Men jag skall sätta mig med teori istället har bara en paus efter att suttit med böckerna i nästan 2 timmar :) Hon sa även att jag är hennes elev som hon är minst orolig för, hon tyckte det var roligt att åka med mig och att jag har en bra körning! Jag blir så glad!! Det kommer att lyckas, jag kommer att få fara iväg själv och ralla och det skall bli så j-a roligt! Kan inte fatta att jag inte gjorde klart detta för 21 år sedan, men, men....bättre sent än aldrig. (jag gillar det ordspråket, hehe) Nu över till böckerna igen.....byebye

Av Eva - 3 december 2008 20:14

En lång dag....varit och kört med min syster, hon lever ännu,hehe. Sen varit på banken med mitt ex, för att fixa kort till vårt gemensamma barn som fyller 13 år på måndag:) Sen bilskolan igen, det är så himla kul! I morron skall vi köra landsvägskörning,det blir kul! Sen har vi hunnit äta middag...hälsat på hos moster Lena, hämtat Melina hos en kompis och hem...jo vi hann även titta till Lilla My som var på besök hos Lena Ander. Det är en liten chivawa (?) som hennes syster äger. Nu är alla barn nyduschade och sitter söta under samma täcke i soffan, jag tänkte de får göra så i en 15 minuter innan jag humpar dem i säng.


På återseende.....tjing

Av Eva - 2 december 2008 18:30

Jag har idag övningskört för femte gången med bilskolan och min lärare sa att jag under januari kommer att få göra halkbanan. Helt underbart! Nu har jag inte kört så mycket hemma som jag önskade att jag skulle ha hunnit, men i morron skall vi ut jag och min sister. Då skall jag bara träna på de moment som jag gjort med bilskolan så att de verkligen sitter bra. Jag trodde inte det skulle gå så fort när vi började prata om att göra halkbanan så det är jätte roligt. Snart har jag nog mitt körkort, då får ni allt passa er där ute, hehe.

Nu skall jag städa undan för kvällen, lägga trollungarna och själv slänga mig i soffan och glo på teve.....efter en stund i teoriboken. :)

Tjing

Av Eva - 1 december 2008 06:44

Ja tiden rinner iväg, bokstavligen...hur skall man hinna allt man tänkt :) Det är tur att pappa Ben kommer hem på fredag så vi får fixa det sista nästa vecka innan han åker igen, för att vara borta på jobb till dagen före julafton! Nå väl det gäller att skriva komihåg lista och beta av den:)

Nu har jag jobbat klart för denna gång, nu är man ledig till torsdag nästa vecka, vilket lyx egentligen.

Igår var vi hos tomten på stan, han skrev i sin bok med pennan med den osynliga skriften, som bara han kan läsa, allt som de små trollen önskade sig :) Vi pysslade lite, var på fiskedamm och köpte julklappar, sen kommer moster och tog upp oss i stan och lämnade oss hos lille Oliver. Där fick vi tjuva några kramar och så fick vi gofika,sen fick vi även skjuts hem av moster Kin och hennes Lennart.

Mopp kom hem igår, nog är det skönt att hon är hemma :)

Men jag har en ruskig tur att Elin finns när hon inte är hemma och att de tre små trollen gillar henne, annars skulle det vara tuffa tider.

Nej nu skall jag jaga upp tre små monster från sina varma sköna sängar...för de skall äta frukost på dagis.


Bye

Ovido - Quiz & Flashcards