Alla inlägg under december 2008

Av Eva - 13 december 2008 16:51

Det har ingen betydelse hur gammla barnen blir, när de är med om nått som är otäckt el att det på annat vis händer dem nått så gör det så ont i mamma hjärtat och man skulle bara vilja hålla om dem. Om personen då är långt borta så går ju inte det...Sen tänker man längre bort om det som hände, med ett tänk om...vi hade iaf tur, det hade kunnat vara värre i denna situation. Men visst var det skönt att höra hans röst och det enda man ville vara att han skulle komma hem. Men han kommer kanske i jul, jag hoppas det. Jag älskar ju denna unge! Ja han är ju ingen unge längre utan en ung man och jag skulle ha satt in en bild på honom för att ni alla skulla få se min fine son, men han godkännner faktist inte det :) Och jag har lovat honom att "vara snäll" så det är bara att göra sitt bästa och hålla det. Jag skall inte berätta saker om honom som han gjort då han var barn och så...det har jag lovat honom, det är svårt att hålla för många saker han gjorde var faktist väldigt roliga så ni hade kunnat få er ett och annat skratt här. Men som sagt dags att "vara snäll" och hålla vad jag lovat och inte avslöja honom.

Jag älskar dig min fina underbara son!

Kramar din malliga mamma.

Av Eva - 13 december 2008 12:48

Alldeles nyvaken, huset är tomt på mina barn, ingen Abbe som kom och väckte sin mamma :( Jag vet inte var de tagit hus...men de kommer nog hem snart. Mackan och Moa sover jag skall väcka upp dem, man kan inte sova bort hela dagen, inte ens då man jobbat natt. Jag har föresten tagit ut en semester dag min sista natt :) jag har även igår kväll fixat med vikarie, det skall bli bra för jag har lite fix och trix innan jul och som ni vet så åker pappa Ben igen i morrin redan. Men det skall gå bra, jag brukar ju göra det mesta själv ändå och under veckan så får tre små troll gå på dagis. Jag skall förbereda så långt jag kan. Sen får de gå som det går, mina älskade Nissar dyker ju upp natten innan jul och hjälper mig med jobbet som man måste göra tystas. Nu får vi hoppas att de små är trött och slut efter en dag på Leos med Moa och Henke (några timmar iaf) så de somna skönt på tisadag före jul. Jag vill helst inte inviga Melina ännu i våra hemligheter ;) Hon kan få vara liten ett tag till...sötungen där!

Av Eva - 13 december 2008 07:06

Hemma äntligen efter att ha plumsat hela vägen nästan i oplogat. Visst är det fint med snö, speciellt nu, men det är ju dåligt av Luleå kommun att inte ploga bättre för oss som går el cyklar till jobben(vi är många). Vi jobbar ju dessutom till Luleå kommun de flesta av oss :) Nej skärpning där!

Annars på tapeten idag så skall jag sova såklart, lovat Abbe att jag ställer min mobil på rigning då jag skall upp och att han får sköta det och väcka mig då den ringer.

Ja så fyller ju Annakajja år idag! Grattis från oss insnöade på Mjölkudden :)

Av Eva - 12 december 2008 19:59

Nu är jag i rensar tagen, det är ju ett måste innan julen kommer med sin påfyllning :) Och på söndag åker pappa Ben så eftersom jag tänkt tvinga honom att hjällpa mig att få det till sophuset så är det ett måste att få det gjort nu.

Idag har annars inte hänt mycket, som vanligt när jag jobbat första natten så sover jag jätte dåligt, men det kankse är bättre i morron.

Snart skall jag på jobbet igen, men jag tänker låta Kenneth skjutsa mig eftersom det är så trist väder ute.

Men först skall ungarna i säng, så att Mackan kan vara barnvakt en stund.

Bye

Av Eva - 12 december 2008 06:32

Nyss hemkommen från jobbet, Kenneth har fått hämta mig för han skulle iväg och kolla på en bil i Ö-kalix, för ett eventuellt byte av chevan. Själv skall jag ta det lite lugnt nu på morron innan jag väcker barnen och för dem på dagis. De är tröttare av sig nu och de behöver verkligen jullov, men det är inte långt borta som bra är. Själv så skall man jobba från juldagen till nyårsaftons morron så man vet vad man gör :) Men det blir bra pengar :) Nu är här så lungt och tyst så jag skall sätta mig och göra klart ett av teoriproven till bilskolan. Känns lite brådis med teorin nu vill få den gjord så jag bara behöver repitera under vägens gång.

Det kommer att bli sjukt skönt att ha ett körkort!

Av Eva - 11 december 2008 07:33

Idag är det Tes tur att fylla år, det har varit några nu under hösten. Vi började med Elin, Micke, Moa, Mia, Ebba, Jenny, Alva, Arvid ,Marcus och nu Tes, men det är inte slut än, vi fortsätter med AnnaKajja. Och då har jag inte nämnt de vuxna som fyllt år :) Och det nya året kommer Saga att inleda med att fylla 3år den 14:e januari och så är karusellen igång igen:)

Nej nu skall jag göra nått vettigare, ta en kopp kaffe och läsa teori.

Tjing pling!

Av Eva - 10 december 2008 17:18

Jag skall göra halkbanan 7:e januari!!! Fatta vad kul!! Sen så kommer det gå fort sa min bilskolelärare, man får ju hoppas att hon har rätt! Tut i backarna snart kommer jag farande....:)

Av Eva - 10 december 2008 15:04

Vi har köpt en hel del kolijoks idag till våra små och skall göra det sista på fredag em innan vi hämtar knoddarna på dagis. Jag jobbar ju natt så jag skall stiga upp tidigare. Nu skall jag strax iväg på bilskolan, men känner mig lite trött, men det skall nog gå bra. :)

Ovido - Quiz & Flashcards