Alla inlägg den 28 april 2009

Av Eva - 28 april 2009 19:02

Att ha ett körkort, jag säger nu "Att det är att misshandla sig själv att inte ge sig den friheten som körkort och bil innebär!" Man kan inte fatta förrän man har ett själv :O) Livet är så mycket enklare nu!

Har ju hjälpt Mia och Marcus i flera dagar, visst hade jag gjort det även om jag tvingats ta bussen, men det är ju så mycket enklare och man har så mycket mer tid med att kunna sätta sig i bilen. Miljöbov som jag blivit...hehe...

Att kunna fara till stallet med Melina är roligt och enkelt nu när vi slipper tigga om skjuts, nu är det bara passning av de två mindre som måste fixat så det är tur att man skaffade några barn innan som kan vara barnvakt :O)

Nej livet är enklare och jag trivs jätte bra med min lilla bil som jag fått av min mor och far, de är verkligen GULD värda! Ja och pappa Ben då som gett mig körkortet i 40-års present :O)

Nu skall jag försöka jaga tre små grisarna i säng, men först måste stalltjejen i duschen. Men det kan bli en kamp hör jag  inifrån teverummet... men även om det tar sin tid så går jag segare ut från striden, alltid än så länge, men med tonårsbarn i familjen så vet man att det blir ombytta roller åtminstonde vad gäller att somna i tid.


Ha en trevlig kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards