Alla inlägg under november 2009

Av Eva - 12 november 2009 07:04

De tre små trollen fick en reaktion på vaccinet, de ligger just ju i soffan i feber och illamående. Melina har även ont i sin arm, så nu är det hemma till måndag. De får vara med sin pappa Ben, en annan skall ju jobba :O)

Väntar på att få höra från chefen vilken placering och när det är tänkt man skall skifta jobb. Måste ju ske i dagarna eftersom valen redan är gjorda.

Nu skall jag mata och vattna våran lilla bäbis kanin Emilia, hon är så bedårande söt! Ser ut som Stampe i bambi :O)

Nej mot Emilia var det! Sen sova!


Tjingeling!

Av Eva - 11 november 2009 19:14

Det verkar som om jag fått mitt försthandsval eftersom min arbetskamrat som fick välja före mig har valt någonting annat :O) Kan inte bli bättre för just nu!

Vi har hämtat pappa Ben från tåget, barnen leker nu en stund men skall strax få hoppa i säng. Jag skall åka lite tidigare idag för jag skall till min älskade unge Marcus som bor med sin pappa i S-byn. Han har några nya byxor som måste fållas upp och då kan jag passa på att kramas lite med honom. Vi saknar honom jätte mycket! Skulle vilja att han var här mycket, men det är inte det lättaste att få hit ungen som bäst trivs hemma hos pappa på sitt rum med datorn.

Nej nu dags att slänga kidzen i säng, men först borsta tänder och tvätta sig lite.

Av Eva - 11 november 2009 14:19

Nu har mina troll fått första sprutan, den andra skall de ha vecka 49, sen skall de ha fullgott skydd mot sjukan med knorr Glad En vän ringde nämligen idag och berättade att hennes äldsta dotter hade fått besök av grisen, jobbigt och man får hoppas att de andra klarar sig.

Av Eva - 11 november 2009 11:20

Hemkommen från tandis, Melina har inga hål! Skönt!!

Nu skall vi slänga i oss lite lunch (blodpudding) så vi orkar köa för vaccinet. Vi måste stå i två köer, Abbe och Saga vaccineras på vårdcentralen och Melina på gamla vårdskolan. Man kan ju bara hoppas att de vaccinerar henne på bvc...men jag tror inte det.Rynkar på näsan Nåja vi är ju lediga idag och den enda tid att passa efter vaccinet är pappa Bens tåg som kommer runt 17 tiden..


Av Eva - 11 november 2009 07:57

Först för att svara moster Lena, pappa Ben kommer hem idag Glad hur länge han är hemma vet vi inte, det blir nya rotationer för det är färdigt uppe i Gällivare. Vet heller inte när jag kommer att påbörja min nya tjänst el var jag kommer att bli placerad så fortsättning följer....Rynkar på näsan 

Dage idag är vi lediga, Melina skall till tandis och sen på em skall vi köa för vaccinet, har tagit beslut att vaccinera mina små. Man får som sätta nackdelar mot fördelar och för mig vann fördelarna med att ha skyddet.

Nu på morgonen har jag skjutsat min vän för att föra Xtra barnen på dagis och fritids för hon skall jobba, änntligen får hon nog in en fot som vikarie på skolorna i Boden. Som barnvakt till mina sovande troll hade jag hennes bror och det gick fint.

Nu skall jag sätta igång en panna kaffe, om en stund väcka upp kidzen för att vi skall hinna uträtta våra ärenden för dagen. Sist idag står att vi skall hämta upp pappa Ben från tåget, sen är det hem äta middag, duscha och sova...själv styr jag min lilla Clio mot Luleå och Strandviken för att jobba natt....det blir intressant att se hur många nätter jag har kvar där. Visst kommer man att sakna kunderna, åtminstånde en del av dem Skrattande för det är ju så med att jobba inom detta, en del sätter sig i ens hjärta.


Tjingeling pling!

Av Eva - 10 november 2009 16:37

Hemma från jobbet, på spisen står palten och kokar, snart skall vi äta sen blir det mest mys. Jobbat dag idag, imorgon går jag på mina nätter och som det ser ut så är det snarts lut på mina nätter. Jag kommer att få en ny arbetsplats och säkert denna vecka kommer jag att veta vilken placering som blev min. Jag hoppas ju solklart på dagverksamheten, tänk att inte jobba kvällar/nätter el helger, bara då dagis och skola är öppen det skulle ju vara det absolut bästa för mig och för mina barn. Visst det skulle även innebära ingen storhelgs ob att se fram emot...men det kan jag faktist ta. För min familj, mina små barns skull...det skulle innebära att slippa fixa och trixa för att någon skall vara med småttingarna. Eftersom pappa Ben är borta så mycker hemmifrån så är det ju bra att iaf mamma är hemma.

Nåja bara hålla tummarna nu, kankse domen kommer redan i morgon.....

Tjing

Av Eva - 9 november 2009 11:16

Förra veckan fick vi en lista med olika arbetsplater som vi kunde söka till, det är ju bestämt att vi skall splittras. Det känns tokigt med tanke på att vi inte får någon riktig förklaring till varför vi skall splittras. Jag har i allafall listat mina önskemål, nu är det bara att hoppas att min arbetskolega som har rätt att välja före mig inte har samma förstahandsval. Skulle jag få mitt förstahandsval så skulle det kanske bli bättre för mig :O) Men jag kommer att sakna mitt nuvarande jobb, jag trivs jätte bra med våra kunder och med mina arbetskamrater.


Dagen idag skall jag hålla på här hemma med olika måsten, det finns en del kartonger kvar bla som måste bort. Gardiner finns endast i köket....kanske får jag upp i något annat rum oxå, få se...har ju inte bestämt mig för vilka som skall upp förutom i Sagas rum, hon skall ha prinsessgardiner, det passar bra för en liten prinsessa.

Snart får vi ju titulera oss mormor, mostrar och morbröder, häftigt! Bara jag tänker så blir jag alldeles varm och bubblig :O)


Nåja, nu skall här göras lite nytta, men för att min storasyster skall vara nöjd så kommer jag att försöka uppdatera något nästan varje dag :O)

Och storasyster Lena, det är bara att svänga upp hit till oss i Sävats, lille Oliver ville ju komma till moster Eva och leka med bilar.


Tjingeling


Av Eva - 8 november 2009 12:22

Vi är överlyckliga , tomten är full med snö, barnen har åkt madrass och stjärtlappar, åkt skoter med grannen som har en Hello Kitty skoter! De är glada och sitter nu och bygger duplo hos Ate. Idag blir det att vara hemma kring för Melina skall på kalas hos en klasskompis.

Våran kanin mår bra, har blivit väldigt tam,jag trodde hon höll på att dö för hon blir så avslappnad och lägger sig stilla och tittar på barnen när det hoppar runt, inget de gör skrämmer henne och hon är så söt. Melina har verkligen tagit sitt ansvar så här långt, lilla KaninEmilia får mycket, mycket kärlek. Hon behöver verkligen ha det här, ett eget djur att ta hand om.

Skall fota dem och lägga upp en bild så ni får se vår lilla söta Kanin och hennes duktiga matte!


Annars så går tiden fort och snart så blir jag mormor till Marias och Marcus första barn, längtar som en tok! De har så gott som allt klart till babyn så det är bara att komma precis när som helst, tiden är 3:e december så det är verkligen nära nu!

Vaccinerad är man nu och vi har tagit beslut om att även kidzen skall vaccinera sig, skyddet är bra för dem och livsviktigt för baby Plupp.


Ha det bäst ute i snön!


Ovido - Quiz & Flashcards