Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Eva - 22 mars 2009 19:32

Fick precis en förfrågan om jag kunde vara hundvakt på nätterna i några dagar, min son kommer hit med sin tjej och hennes hund Olle. Vi har lånat Olle förr och det har gått bra så han kan få prova sova här, för där min son med flickvän skall sova går det inte att ha med hund pga av allergi och småbarn. Men bara att få träffa min unge så gott som varje dag i flera dagar är ju ingenting man tackar nej till :O)

Han skulle egentligen jobba i Stockholm men det var inte så mycket jobb där så han är ledig denna vecka. De skulle börja köra från Umeå nu så det lär ju dröja innan de är här, men jag lägger väl mig i soffan så får de ringa då de är framme.


Allt löser sig...

Av Eva - 22 mars 2009 18:22

Idag kom pappa Ben och hämta mig på morron från jobbet, passade på att övningköra medans det var trafiktomt och de små sov hemma med sin storsyster. Sen bar det av hem för att sova, barnen for på isdraken med sin pappa, där grillade de korv och mös på med kompisarna Elisa och Josef. När jag vaknade såg jag att de var tillbaka på gården och där var även kussen Kajja och  hade de bra i vårsolen, jag hann ut en stund för att göra dem sällskap. Nu är pappa Ben och lagar bilen, med sig har han vår dräng Abbe, flickorna sitter här vid köksbordet och målar. För hoppningsvis blir det en tidig kväll, det skulle sitta bra. är ganska trött än och i morron vill jag vara pigg och allert.

Ha det gottigt!

Ovido - Quiz & Flashcards