Alla inlägg den 11 mars 2009

Av Eva - 11 mars 2009 20:00

Nu är det tyst och lungt här i huset, kalas har vi haft och trött är vi som bara den :O) Men 6-åringen verkar nöjd med sin dag och det är huvudsaken! I morgon är det tidigt som bara den, vi skall vara på dagis 6.40 så det blir att skicka upp kidzen kl 06.00 Men det brukar gå bra, när jag skall lämna dem på samma avdelning och det är skönt. Själv skall jag nanna kudden strax, måste bara varva ner lite först.

Har föresten kört idag, har även bokat in sista körtiden alldeles innan uppkörningstiden, så då är jag varm i kläderna ordentligt. Men jag tror det kommer att kännas bättre bara jag klarar teorin, då blir jag nog lite säkrare på mig själv. Så förhoppningsvis mina vänner så kör jag snart själv!

Men min lilla bil har varit med om ett litet missöde idag, tack så jätte mycket för att ni fixade den åt mig Håkan och Danne! Och tack till Elin som såg vad som höll på att hända och reagerade, så att lilla "Pelle svanslös" fortfarande lever.


Ha det gottigt!

Av Eva - 11 mars 2009 07:59

Idag är ingen vanlig dag.....nej idag är det lillebror och Melinas dag! Hon prickade in sin morbrors födelsedag för 6 år sedan det lilla trollet! Moa prickade in min födelsedag för 17½ år sedan, så jag har fött barn på två datum som min mamma fött barn, iof så har jag sju barn men vad är oddsen att man prickar in två av dem på samma som mamma?? Inte så stor iaf. Tycker att det är ganska häftigt, tycker det är häftigt att få barn överhuvudtaget. Idag är det Munkisloppet på skidor, men för mig är det bilskola, sen är det kalas för kusiner syskon m.fl det blir säkert mysigt!

Ha en underbar 11/3!

Ovido - Quiz & Flashcards