Alla inlägg under december 2009

Av Eva - 15 december 2009 06:53

Ja det blir att vara hemma i dag för Saga är sjuk, imorgon kan nog Saga vara med mormor som är på väg från Kiruna...så då kan jag jobba.

Jag trivs bra på mitt jobb, inte bara för att arbetstiderna är kanon, mina nya arbetskamrater är oxå kanon och jag jag lär mig mycket nytt varje dag.

Ingen bebis har kommit, den bara lurar sin mamma och oss, jävlas med mycket värkar och sluter efter några timmar, förbaskade älskade unge! Men ingen har ju blivit kvar där inne, men alla som gått över tiden vet hur tufft det är, idag är det 12 dagar över. Det är bara att vänta och vänta.....och längtar, riktigt längtar att få se den lilla människan, våran nya kärlek.

Och Saga måste se till att bli frisk och de andra två får inte bli sjuk nu, vi som nästan aldrig är sjuk....nu håller vi oss inne och dricker mycket varmt, myser och kurerar oss   


Ha en trevlig dag alla där ute!

Av Eva - 12 december 2009 17:22

När min son har varit här så har jag bla varit chafför åt dem och då har han spelat en sån skön musik som jag fastnat för och nu spelar genom datorn, bandet är desutom från Sunderbyn och de är helt otroligt bra! Skaburbian Collective heter gruppen, sök dem på nätet och lyssna!   Om ni inte redan hört dem såklart! Säkert helt underbara att höra live!



Av Eva - 11 december 2009 18:57

Min första vecka på mitt nya jobb...många tankar...fantastiska människor..och otroligt roligt. Trött, men det är ju inte så konstigt, första gången på evigheter som jag gjort en vecka som denna. Jag lämnar barnen på dagis kl 07, hämtar dem 1630 i 5 dagar, sen blev vi ledig 2 dagar. Vi har ju alltid kunnat vara ledig någon extra dag och långlediga helger, kortare dagar. Men nu är vår verklighet annorlunda och det kommer att bli bra bara vi kommer in i rutinerna ordentligt. Allt jag gjort på mina lediga dagar mitt i veckan gör jag nu på kvällen efter jobbet, städar, hänger tvätt och sånt. Jag har varit väldigt trött och somnat relativt tidigt, det blir skönt när pappa Ben kommer hem och är julledig med barnen, då behöver jag inte iväg med dem på morgonen det ger mig 40 minuter mer sömn på morron, skönt!


Idag har vi avslutat jobbveckan med luciafirande på dagis, Abbe lillprinsen ville inte vara med i luciatåget, men lilla Saga var en underbar pepparkaka som kunde alla sånger. Vi fikade gott och åkte hem, vi har ätit middag och städat huset nu inväntar vi IDOL finalen. Vem som vinner ??? Jag tror att det är ganska jämt faktist så det skall bli spännande.


För alla som undrar så har det inte kommit någon bebis än....men underverket är inte så långt borta. De är bara så tjuriga ibland även om de är i magen :O)


Ha en underbar fredagkväll där ute!

Av Eva - 10 december 2009 06:28

Snart dags att styra clion mot jobbet, mitt dagtids jobb är intressant, men mycket att tänka på mest hela tiden. Kommer nog trivas bra när jag är inskolad ordentligt   

Inget barnbarn än för er som undrar.....denna väntan är jobbig, men det är jobbigare för stackars Maria. Men snart så finns det en nya kärlek i våra liv! Så sjukt fantastiskt!

Nu skall jag jaga upp Melina och Saga, Abbe sitter redan i soffan, men han har ju vett att somna på kvällen, har inte tretusen saker att säga och göra innan han sluter sina vackra blå.

Av Eva - 8 december 2009 21:01

HURRA,Hurra,Hurra....vi har kommit hem från Mackan och Freddan, fått god   och kramat om ungen en stund. De små har tjivats och lekt, moster Kin kom med   (cilli) Men Mackan prinsen har vänt på dygnen så han låg och   mest hela tiden. Men massor med   till min prins, saknar honom massvis. Det är så skönt att få   på honom.

Och för alla som vill bli uppdaterade så har jag ännu inte blivit mormor....väntar med spänning för när som helst kan underverket komma.

Nu skall jag sova teve en stund   

Av Eva - 7 december 2009 20:44

Nya jobbt känns helt okidoki, jag kommer nog att trivas när jag väl lärt mig allt och kommit in i rutiner och sånt   

När vi väl kom hem så ringde min vännen Ate   och bjöd oss på middag, det var verkligen GULD värt, jag var fruktansvärt hungrig!

Nu har jag problem med min stressiga nervösa mage   och det har ingenting med maten att göra.  Får hoppas att det går över, det är jobbigt  !

Nu skall jag försöka sova lite teve, barnen sover....   GoNatt där ute!

Av Eva - 6 december 2009 09:19

Vi vaknar sakta upp, en del sover än....skall göra en mysfrukost och tända det andra ljuset . I morgon är det upp med tuppen och tidigt till dagis och fritids för jag skall ju på mitt nya arbete i morgon. Det blir nog en trötter vecka   för det är nog inte det lättaste att skola om sig till dagtid från natt med låååånngledigheter.

För alla som undrar kan jag säga att det inte kommit någon bebbe, den håller nu på att göra sig extra fin för utfärd till oss, inte för att den behöver för oss kommer den ju charma med sin existens    Men ingen kommer att missa att jag blivit mormor det kan jag lova!


Nu skall jag hjälpa Abbe med spelet, han spelar ett tvspel med svamp Bob.

Av Eva - 5 december 2009 13:43

Kände när det var dags att åka hem att jag druckigt lite för mycket   men jag hade trevligt, mycket trevligt. God mat och trevligt sällskap och jag säger igen " Hur kan vi sitta så där och ha trevligt och bli på lyset om vi inte kunde samarbeta???!! " Om vi är så oeniga och har sådana problem så vere det inte möjligt.

Tack forna arbetskamrater för trevlig kväll! Ni är så härliga och de som får er till arbetskamrater kommer att få trevliga och trygga arbetskamrater som man kan lita på!

Ovido - Quiz & Flashcards