Alla inlägg under september 2009

Av Eva - 7 september 2009 21:10

Varit mycket de sista dagarna, känns skönt att det bara är 2 nätter kvar att jobba. Jag har massor att göra här hemma. Skall köra bort en hel del som skall slängas i morgon. Får jag bort det så blir det lättare att ordna upp lite här hemma. På fredag mest troligt under natten kommer pappa Ben hem, detär bra för han måste hjälp till lite här. Snart är det ju dags att köra grejer....det skall bli kul. Ser fram emot denna förändring!

Av Eva - 7 september 2009 19:51

Att jag iaf fått tillbaka en del av det jag lånat ut :O) Saknar lite och så har jag fått sånt som jag inte äger, men det får jag väl frakta över dit vid tillfälle...har ju ingen användning av det som inte är mitt :O) Nu känner jag mig bara delvis bestulen  :O)

Av Eva - 7 september 2009 06:40

Körkortet är nog det allra bästa jag gjort för mig sjäkv! Vilken frihet jag har och vad lätt livet blivit. När barnen skall till skola, man skall handla el man skall hem från jobbet. Sen att det är roligt att köra går ju inte att komma ifrån heller. Sen att jag blivit lite av en miljöbov tänker jag inte så mycket på. Jag bara njuter av friheten som det gett mig. Utan det skulle heller inte våran kommande flytt vara möjlig. Det har öppnat så många fler dörrar, så är det bara!

?

Av Eva - 6 september 2009 11:24

Om man lånar ut något till nån och man inte får tillbaka det trots att man bett om det och den personen sagt att man skall få tillbaka det, men man får inte det. Är det stulet då? Det känns så iallafall!

Av Eva - 4 september 2009 06:53

Ja då var men igång igen...första natten gjord, bara fem kvar nu:O) Nåväl det går bra, men man är ju så in i vassen trött första natten. Sen går det av bara farten.

Snart så skall jag väcka mina troll, Saga är vaken redan, hon var vaken med Elin då jag kom hem. Abbe och Melina sover och jag ger dem 15 minuter till...men sen när de är på dagis och skola så skall jag sussa...så skönt det skall bli!

Här hemma så händer det saker om än lite sakta, mycket har redan gått i soporna och mer skall dit, tar inte med mig nått onödigt, tror jag, hehe

Styrelse jobbet är lämnat bakom mig, det är faktist skönt. Men det jag kommer att sakna är mina härliga grannar...men jag kommer att hälsa på dem då och då..och jag kommer att trivas kanon i Sävast, där har jag ju min Ate. Bara vi kommer igång med skola och dagis och får vardag där uppe så blir det bra.

Av Eva - 2 september 2009 13:26

Tog med mig en kompis till Ate i Sävast,hon blev förälskad i Ates hus. Det är mysigt där och trädgården är lagom. Med min är det en hel del jobb....men det skall faktist bli kul. Jag som hatat allt vad trädgård heter :O) Jag har en del planer och ideer.

Har varit och valt tapter till huset, det blir överhängade ljust och vitt, med en fondvägg i vardagsrummet. Det kommer att bli toppen!

Nu skall jag snart hämta rumpnissarna,sen är det middag här hemma innan det bär av för födelsefika hos 2an.Som fyller hela 24 år, HIPPHIPP HURRA!

Av Eva - 1 september 2009 19:32

Har rensat upp en hel del här hemma och det dyker upp en del babygrejer som jag sätter i en kartong till Maria och Marcus. De får göra vad de vill med sakerna, vill de inte använda dem så kan de ge dem till Röda Korset :O)

Det skall bli så häftigt att bli mormor, jag längtar ! Man undrar ju hur den lille Pluppen ser ut där inne. Känslan när man får hålla i Pluppen första gången, detta är verkligen STORT! Jag kommer att trivas som mormor, att vara en viktig vuxen brevid den lilla nya familjen.


Sen är det en annan sak som händer idag, min fantstiska Elin fyller nämligen 17 år! Men hon är sjuk och vi är förkylda så vi skall fira henne en annan dag. Men ett jätte stort Grattis iaf på Elin Pelin Pölin!!

För er som inte vet det så är hon den som finns för de små när jag jobbar natt och pappa Ben är borta. Dessutom så är jag moster till flickabarnet som bara har ett år kvar till vuxen ålder, hur det nu skall gå till, hehe...

Ovido - Quiz & Flashcards