Alla inlägg under september 2009

Av Eva - 17 september 2009 18:49

I morgon får vi veta hur det går för vår arbetsgrupp, man kan ju hoppas på det bästa...

Denna vecka har jag börjat jobba nätter igen, Micke har fyllt år, hela 24 Glad Och Aten min vän har oxå fyllt år.

Annars så jobbas det på här hemma, vi skall försöka få så mycket ordning som bara möjligt. Då är det enda att köra hårt!

Jobbar 4 nätter till, men jobbar på hemma ändå förfullt, det finns ingen annan utväg nu. Om 2 veckor bär flyttlasset av till Sävast.

På måndag så har vi föräldramöte i Sävast och den 28.e skall vi vara på besök i klassen och så är det fotografering oxå. I morgon skall jag ringa dagis för att kolla av en dag vi kan komma på besök.

Det rullar snabbt nu :O)

På lördag går Mia in i vecka 30! Fattar ni att jag snart är mormor!!! Nja jag fattar ju det knappt själv, en härlig skum känsla Kyss

Av Eva - 14 september 2009 11:36

Jo man kan tro det, allt som är sparat är ju otroligt! Men nu ryker det, sköntGlad Nu skall pappa Ben hämta bilen så skall vi lasta den för att köra till grovsoporna, sen bär det av till Mia för att fixa frillan, det blir bara klippning idag, vi skall slinga senare i veckan och då skall även Abbe klippas. Han var lite ledsen idag då vi lämnade honom på dagis, man blir ju lite ledsen i hjärtat själv, men jag vet att han har roligt. Idag är de ute i skogen och plockar bär och äter sin lunch, de har åkt buss till Mattisberget. Jag har ett kanondagis till barnen, nu skall vi ju byta dagis och jag är lite orolig, men det kommer säkert gå bra. Om det inte var så långt så hade jag försökt ha kvar detta dagis, men eftersom vi även byter kommun så går det inte. Men vi kommer att sakna Munkebergs förskola massor och vi kommer att hälsa på dem, även om de tror att vi inte kommer att göra det.

Nej nu bära skräp!

Av Eva - 13 september 2009 15:09

Ja då var det söndag igen....vi har hämtat pappa Ben på flygplatsen, Micke och Moa har farit hem till Umeå. Fredrik kör dem för han har massa saker med sig så de får dra släp. Att Micke har en snäll pappa! Han ställer alltid upp, alltid! Ja ibland kanske han behöver lite övertalning Flört men i slutändan så är han där och ställer upp.

Nu väntar jag på min vän Ate som är på väg till mig, trevligt värre! Det verkar lösa sig med att pappa Ben blir hemma under flytten, han får fara iväg redan den 21:a och är då tillbaka den 2:a oktober, det vore ju perfekt!


Av Eva - 12 september 2009 19:02

Vi väntar på Micke och Moa (och Olle) vi tänkte ha lite mys i kväll med glass, maräng, chokladsås och bananer, marängswisch med andra ord. :O) Men de verkar dröja så vi får se om det blir i morgon istället....min pojke fyller ju år på tisdag, hela 24 år, så det skulle vara läge med lite gottgott...Flört

Annars så har här inget hänt...vädret har varit kanon, barnen har lekt, mamman har slöat lite.

Nu skall jag plocka undan tvätten innan det är dags att vaska av unghögen min.

ha det bäst!

Av Eva - 11 september 2009 11:26

Äntligen är han hemma igen, min son den äldsta av mina tre. Han och hans Moa kom sent igår kväll, de tre små är överlyckliga av att de är här över helgen. Olle är oxå med, Moas hund, han fick väcka upp barnen på morgonen, men de fick vara lediga idag. Det är ju bara att passa på att umgås med ungdomarna, det händer ju inte ofta att de kommer upp. Nu är de iväg en sväng på stan, men ikväll skall vi äta nått gott, Mia och Marcus kommer oxå, det blir trevligt värre.

Förr när Micke bodde här i stan och han kom hem mellan sina rotationer så spenderade vi flera timmar med att prata om allt och ingenting, det har jag verkligen saknat så det tar vi igen nu i helgen.

Av Eva - 10 september 2009 09:04

Ledig dag och mina lediga dagar ser likadana ut nu och en tid framöver Skrattande Rensa och slänga, rensa och slänga...nåja det är skönt när det väl är gjort. Nu skall jag packa ihop lekrummen, lämnar endast några få saker framme, det blir lite lättare att städa här bland kartonger och säckar som skall vara kvar då.

Ja då är det bara att hugga i!

Ha en trevlig dag där ute!

Av Eva - 9 september 2009 20:00

ja då var man ledig i en vecka Skrattande Det blir bra, men det blir lite att göra oxå, lite har jag fått iväg till Mia och Marcus, hon har rensat och tagit det hon vill ha till Plupp Glad

I morgon blir det mera skräp att slänga, men jag tror att jag åker upp på återvinningen för ungarna på andra sidan drar ut allt från grovsoperna och jag har ingen lust att möta mina slängda saker i lekplat.

Sen ser det ut som om pappa Ben blir borta två fler dagar än beräknat, men vi behöver ju pengarna nu med dubbla hyror. Men snart är detta över och man kan se framåt och bara mysa på i vårt nya hem Flört

Av Eva - 8 september 2009 06:18

Lite förändringar har skett under natten, skall lära mig dessa nya finesser och återkommer med ett nytt inlägg senare.


Tjing

Ovido - Quiz & Flashcards