Alla inlägg under maj 2009

Av Eva - 14 maj 2009 06:36

Ja nedräkningen har börjat för mig :O) och inte för att jag inte trivs på jobbet, för det gör jag, utan för att jag längtar till ledighet med mina barn, inga måsten bara vara. Vi har inte planerat så mycket på semestern, men jag skall fara iväg med Mackan några dagar iaf, tanken var att vi skulle göra det nu under våren. Men just nu måste vi få klart för Moas student, sen efter det är jag och Mackan på vift prio ett.

Vi hade en tanke att åka ner till kusinerna i Hälsingland, men jag vet inte hur det blir med det. Det kanske inte är så bra läge för det.....

Vi hoppas iaf på mycket sol och värme, vi vill bada, grilla och bara ha det gott!

Nu är vi ju så fria oxå att vi inte behöver ha någon pool på gården att hålla ren, vi slänger oss i bilen om vi vill bada, helt underbart!



Av Eva - 13 maj 2009 19:37

Ja det är precis vad pappa Ben får då han anländer hemmet :O) Fick nämligen vår soffa såld och har tagit upp Mia och Marcus Tomelilla soffor. De är större och mycket skönare att slänga sig i än vår gamla skinnsoffa :O) Nej nu skall jag lägga skruttarna så jag får vila en stund innan jobbet...vila i den sköna soffan ;O) Kanske somnar och glömmer bort jobbet, haha, nä då ingen risk....räknade föresten ut att jag har 18 skift innan det är dags för semester i 5 veckor, helt underbart!


Ha det bäst!

Av Eva - 11 maj 2009 07:49

Springer i tvättis, lyssnar på radio och dricker mitt morgonkaffe. Alla barnen sover och det är skönt att få denna stund även om det var lite motigt att stiga upp. Men jag är less på att ha tvätt hängandes i hela lägenheten, så nu skall det bli besök i tvättis oftare. Det är ju lättare nu när sommaren är på g, har ju en bra bit till tvättis. Men det är så skönt att få allt torrt och in i skåpen, dessutom så har min tvättmaskin börjat tjorva....:( Men kanske nått som är lätt att fixa, det skall pappa Ben få ta reda på nu när han kommer hem.

Idag får det bli en tvätt och städ dag, skall ner i kälaren med julsakerna oxå, jo ni läser rätt, hehe. Mina julsaker står längst in i klädkammaren och tar upp plats så de skall ner idag. Måste  komma åt att rensa i min lilla skrubb....

Ha en bra dag!

Av Eva - 10 maj 2009 11:58

Det var l'nge sedan man hann med så här mycket på en helg :O)

Vi började fredag med att vara chafför till Mia, hon hade arbets på morgonen, efter det så tog vi och packa in allt skräp från deras nya lägenhet och for och slängde det (jag och Abbe). Sen packade vi bilen , åt lunch och for och tog upp Moa, lämnde henne hos Mia, tog upp Lina och begav oss mot grannstaden Boden. Vi mellanlandade på Willys för lite föda.

Framme i Sävast blev det kaninmys, matning av kaniner och lite annat som Ate verkligen behövde hjälp av stjälpredorna med. :O)


Sen fick Line agera barnvakt, vilket gick jätte bra medans jag körde Ate till olika affärer. På kvällen grillade vi och åt gott, hade lite ritstuga i köket, barnen bastade med mig och sen blev det en film och soffan och John Blund.


Lördagen vaknade vi barnen upp vid 09 tiden, de fick äta och mysa lite innan det bar av för att lämna av Abbe och Melina på olika kalas. När barnen kalasat färdigt körde vi åter mot Sävast för att lämna av Ate. Hem och göra oss i ordning för att ta en prommis i regnet till moster Kin och en middag med vin :O) Väldigt trevligt.


Hemma somnade vi ganska fort hela högen...nu är Melina och Abbe ute, jag hade tänkt städa.....men hamnade hr bakom Mos dator...hehe.. Nåja bäst att ta tag i städet, för ikväll blir det att göra färdigt klänningmönstret!

Jag tror på min ide och hoppas att min skatt kommer att vara vacker i den :O)


Tjing!

Av Eva - 6 maj 2009 18:48

Att skrika ut vad vi alla velat skrika länge nu, JAG SKALL BLI MORMOR!!! Flåt Maria och Marcus, men Moa började, hehe.

Och egentligen så är det ju en helt underbar, fantastisk sak att få skrika ut. Fast vi kanske inte får det ännu....men, men nu är det försent, ni får slå på oss sen :O)

Kan ju knappt fatta att mitt barn skall bli en mamma själv, Maria och Marcus kommer att ha ett eget litet liv att ta hand om, och ni kommer att klara det helt fantastiskt bra. Ni är så mysiga med varandra och lugna och trygga, så det kommer att gå galant.

Själv är jag otroligt mallig och när skruttet väl kommit så finns det ingen så mallig som denna mallgroda!

Av Eva - 5 maj 2009 11:28

Nu har jag fått ALLA bilder på mina barn som togs förra hösten. Några fick jag inramade på min 40 års dag och det var verkligen bäst! Nu har jag hela cd skivan med alla bilderna. Här får ni en att beskåda, håll till godo.

Av Eva - 4 maj 2009 19:49

Febrig och väldigt grönsnorig är min lilla sessa och typsikt så är jag ensam igen :( Nog för att jag tycker om att vara ensam hemma med barnen :O) Men jag skulle önska att de passade på att vara sjuka då deras far är hemma :) så skulle jag slippa ha vård av barn och missa lön.....men, men det kan man ju inte styra.

I morgon måste vi iaf iväg till G-stad, för Mias och Marcus lägenhet skall bisiktas och själva är de i Stockholm, för att se Mettalica, ÄNTLIGEN!

Vi har kört dem till Kallax, för pappa Ben skulle iväg i samma veva så de fick tränga ihop sig med Saga i baksätet, men det gick fint.

Deklarerat har jag oxå gjort, men höll på att glömma, hehe men läste Mogges blogg, där fanns en tydlig påminnelse. 

Nu skall jag jaga trollungara isäng......måste även springa iväg och köpa lite mjölk och kanske lite mums till mamman som vill somna på soffan och det väldigt, väldigt snart!


Melina har förresten varit på inskolning på Norrskenet och fick lift hem med Carmensa och Josef, det vara kanon! Hon har fått äta lunch där och hon tyckte att köttbullarna var väldigt söta :=)

Ovido - Quiz & Flashcards