Alla inlägg under november 2008

Av Eva - 24 november 2008 10:31

Som alla säkert redan märkt så är det ett stormigt väder ute. Våran pappa som skulle lyfta mot huvudstaden kl 06, fick snällt vänta och lyfter förhoppningsvis nu 10.50 Inte för att det gjorde mig något, då slapp jag stressa med småtrollen till dagis i blåsten för att hinna till synq, utan de kunde vakna i lugn och ro, mysa framför teven och med sin pappa en stund till.

Mötet på synq gick bra, Mackan var med och skötte sig bra, nu har vi en gång kvar av våra 5 samtal, som man kan få utan en soc utredning. Vår kontakt på synq tror inte att vi behöver fler, hon tror att det hjälper med den struktur som vi fått hjälp att styra upp.

Egentligen är det ganska självklara saker, men mitt ex behöver höra det från någon annan, någon opartisk och jag ser att det börjar fungera, sakta men säkert. Kanske vi kommer vingla till ibland, men det känns att vi är på rätt väg. Det kommer att bli bra!

Jag älskar ju den här ungen, vill att allt skall gå bra för honom, men jag var så trött på att jobba i uppförsbacke med bromsen i, så att få hjälp utifrån var det enda som gälde.

Min Mackan är ju en ganska härlig kille och jag är övertygad om att det kommer att gå bra för honom, men jag vet oxå att vi måste fortsätta vara konsekventa och fortsätta med belöningssystemet.

Nu skall här pluggas teori, körning kl 13.00........Tjing

Av Eva - 23 november 2008 18:29

Tre små troll är rena och sitter i soffan och myser med sin pappa, hans sista kväll hemma på ett bra tag. Han kommer hem den 5:e lagom till min brors bröllop.

Idag hade jag som sagt ett Partylite, jag har köpt lite ljus som doftar helt underbart gott både till mig själv och till julklappar. Det fanns även spaprodukter, det har jag köpt till mig själv. Det är så skönt att lägga sig i ett varmt bad, med bubblor som doftar gott och endast levande ljus tända. Så avkopplande och skönt, det har inte blivit av lika ofta som innan de tre små kom till världen, men nu när de faktist sover för natten när man lägger dem så kan man äntligen unna sig lite egen kvalitetstid i badet.

I kväll hade jag tänkt få övningsköra lite, men det verkar som om ingen av mina handledare har tid med mig så jag skall lägga ner min tid på mera teori istället så blir det bra med de. Har körning med bilskolan i morron igen och det är så jätte kul!

Go Natt där ute!

Av Eva - 23 november 2008 11:04

Efter att ha läst flertalet bloggar här på bloggagratis så har jag bestämt mig att flytta hit från blogg.se. Det var väldigt lockande att slippa all reklam och jag tycker alla bloggar här är så fina.


Idag så skall jag ha ett Partylite, det skall bli kul för det är verkligen tid för vackra väldoftande ljus nu.  Jag återkommer efter det, lita att fixa och trixa med innan och tre små troll som vill ha lunch.


Tjing

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards