Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Eva - 19 februari 2009 21:00

Helt underbart, de tre små kråkungarna har somnat snabbt idag. Det är alltid lite struligt de första kvällarna som pappa Ben lämnat oss för att fara och jobba och än struligare om jag skall ut och jobba natt. Men nu verkar vi landat åter igen...det är skönt.

I morgon skall jag ringa till Abbes kompis Axel och fråga om han kan få komma en liten stund på lördag, Axel har nämligen ramlat och skadat sig på dagis så han är nu gipsad i foten och Abbe vill köpa en present till honom. Han är ju bara för söt, min lille prins!

Melina tror jag skall få kompis förbud på kvällarna, det verkar räcka med att hon lekt hela dagen på förskolan för hon blir på jätte dåligt humör när hon väl är hemma och hon vill verkligen inte vara med oss, vi är så dumma och allt annat möjligt hon bara kommer på. :O) Hon är oxå söt för det mesta, men det är tröttsamt att det alltid blir konflikter och en strid som måste lösas här hemma efteråt. Hon får gå till kompisar och ha dem hemma på våra lediga dagar och kvällar före ledighet, iaf när det är mina nattperioder.

Nej nu är det dags att packa ihop sig för att åter igen bege sig till jobbet. Tycker det är skönt att jag jobbar natt....trivs med mina nattkompisar och det verkar som om de trivs bra med mig, vi har trevligt och skrattar en del ihop.

Sov gott alla ni som skall göra det i natt!

EVK

Av Eva - 19 februari 2009 18:09

Vi har haft ett EVK idag på em, ett mycket trevligt sådant :O) Äntligen säger jag bara, många gånger har det kännts rent hopplöst och man hade gett upp om det inte vore ens egen älskade unge som det handlar om. En stor eloge till alla er som jobbar hårt för att få andras barn att fungera!

Hur som helst så fungerar allt bättre och han är en gladare och trevligare liten kille, de har haft möten med honom enskilt alla de som är inblandande i han pga EVK och mötena har fungerat utan tjafs och väldigt mycket mer tillmötsegående.

Nu i vår väntar ett utvecklingssamtal endast, ingen ny EVK är inplanerad så länge det flyter på som det gör nu, men vi kommer alla att vara lyhörda. Personalen på Norrskenets friskola är helt underbara och har ett enormt tålamod, jag är så glad för att han går där! Våran tid med Tuna är ett minne blott och jag kommer aldrig mer ha ett barn på den skolan, så är det med den saken!

Nej nu skall jag dra på kläderna på Abbe och Saga vi skall iväg och hämta upp Melina som gått hem med en kompis idag efter förskolan.

Och ett jätte tack till min stora fina Moa som hjälper mig med småkråkorna och gör det möjligt för mig att följa upp Mackan som jag gör. Och att du har börjat laga middagar, det är så skönt! Jag bara skojade när jag sa att du inte får det längre , haha.

Jag älskar dig min lilla sötunge!


Ja då var det ut i kylan......tjingeling pling.....

Ovido - Quiz & Flashcards