Alla inlägg under augusti 2009

Av Eva - 17 augusti 2009 12:26

Mysigt på stranden...

Av Eva - 15 augusti 2009 21:01

Har haft en trevlig dag i Sikfors med världens bästa Ate och hennes familj. De bjöds på ponnyridning, hoppborgar och grillad korv. Barnen smaskade i sig massor med sockerdamm (läs sockervadd) och har busat och haft det bra, vi har grillat mat ätit och nu är vi äntligen hemma, lite trött, men nyduschade så det är bara att Johan Blund infinner sig snart :O)

Få se vad som tänkas kan hända i morgon...nått skojsamt kanske vi hittar på. Det är ju helt underbart nu när vi har körkort och bil, vi är ju så fria och det är enkelt att ta sig iväg på lite äventyr!


Nej nu skall jag slänga mig i soffan till mina små troll och se tecknat en stund.....tjingeling!


P.S Kommer lite bilder sen :O)

Av Eva - 11 augusti 2009 08:44

Igår kväll var vi vid ankdammen och matade fåglarna, jag, småungarna, Mia,2an,och Kajja. Barnen tyckte att det var jätte roligt!

När vi gick därifrån mot golfängen så hittade vi ett hemmagjort fiskespö vid kanalen och barnen testade fiska och fick nabb nästan med det samma. Jag har lovat dem att dit åker vi när pappa Ben är hemma igen, det är jobbigt att vara nära vatten med dessa tre så man måste vara fler ögon :O)

Idag åker vi till Sävast! Det skall bli kul! Se huset och träffa Cherie och hennes små barn!


Tjingeling

Av Eva - 10 augusti 2009 12:00

Vilket underbart oväder det var i natt, men måste erkänna att jag blev lite skraj när värsta smällen kom när jag var på jobbet. :O) De små hade oxå varit lite rädda och vaknat av åskan, men det hade gått bra att vara med Elin och Krille. Saga blev mest rädd för Krille, hehe...

Var ju tvungen att informera lilla Moa i storstaden om vad hon missade här, hon älskar oväder!

Micke var hos henne, han skulle sova där, jag är jätte glad att de träffas när de ändå är i samma stad, de är ju syskon om än halvsyskon :O)

När Moa var liten så retades Micke med henne och sa att hon var inte hel utan halv, hon blev skitsur, våran lilla Halvan :O)

Men jag tror inte att de känner sig som halvor utan som syskon!

Mina underbara barn och då menar jag ALLA 7!

Av Eva - 9 augusti 2009 11:09

Vad glad jag är över denna fantstiska sommar!

Här är allt som vanligt, jag jobbar, barnen är friska, Elin sköter dem när jag jobbar för pappa Ben är oxå och jobbar.

Jag lämnade två av huliganerna vakna med henne igår, men det hade gått bra. Det är ju inte för deras skull som jag vill att de sover då jag går utan för Elins, men hon klarar av dem galant. Så det är tur för Moa att Elin ville ställa upp som barnvakt annars så skulle hon inte fått flytta till sin Hänk i Stockholm, heheh...Jo det klart du skulle gumman, vi hade löst det på annat sätt. :O)

Nu har barnen gått ut, att jag är vaken så här tidigt kan man tacka pappa Ben för, han var tvungen att ringa på min mobil han hade glömt att jag börjat jobba.

Nåja det är en natt kvar nu så det går nog bra, i morgon är det dagis och fritids.

På tisdagär vi ledig, vi åker till Sävast, Mia skall med för det skall friseras.


Har sett på andra bloggar att man ibland ger ett råd el ett ordspråk på vägen när man avslutar så jag skall oxå ge ett.


Släng soporna i soprummen!

Av Eva - 5 augusti 2009 19:38

Denna vecka har vi börjat skola in Melina på fritids och de två små på dagis igen. Det går bra för alla tre, men det känns skönt att ha en extra dag på sig. Nu vet jag inte riktigt hur det blir med att jobba för lillSaga är sjuk i hög feber. Har fått ner den lite med dubbla suppar som jouren rekomenderade. Pratade lite med dem idag för det var svårt att få ner febern på lillstackarn. Och de tyckte att hon skulle vara hemma några dagar och ta det lungt....de trodde hon hade tredagarsfeber...vi får se :O)

Nu skall jag låta Abbe se på elbilar på datorn en liten stund innan det är dags att hoppa i säng för att bli redo för en ny dag på dagis i morgon.


Förresten är han ganska nöjd med kvällen för han har fått träffa sin morfar en stund i em. :O)

Ovido - Quiz & Flashcards