Alla inlägg den 30 augusti 2009

Av Eva - 30 augusti 2009 11:57

Mycket, mycket trevlig lördagkväll hade vi i Sävast igår. Renate hade pyntat sitt äppelträd med pumlor, ljuslyktor och kristaller :O) Mycket värmeljus och marschaller i buskarna (bilder kommer) trevligt folk, surströmming till männen och räkor, paj, sallad m.m till kvinnorna, barnen fick grillspett och pommes. Barnen sprang omkring och lekte i mörkret och det var hur mysigt som helst. Kenneth satte upp en presenning över uteplatsen så vi skulle klara oss från regn och det blev jätte bra.

Melina har valt ut en liten kanin som kommer att bo i utebur hos oss när vi har flyttat :O) En liten ljusbrun och vit tjejkanin som fått namnet Amanda :O) 

Nu längtar vi jätte mycket till Sävast, detta kommer att bli en nystart för oss! Skolan blir Mårängskolan, en liten skola med ca 200 elever, dagis ser ut att bli Örtakullen, det ser oxå bra ut.

Detta är verkligen vad vi behöver nu, synd bara att det skall vara så jobbigt att flytta, så mycket saker man har i alla vrån. Men det blir en riktig rensning nu och det är skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards