Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Eva - 21 augusti 2009 10:41

Min lilla Moa och hennes Hänk kom hem igår! Glädjetjuten från de tre små var obetalbara, jag hade ju inte sagt nått. Tänkte att detta skulle vara en överaskning och det blev det verkligen! När jag gick på jobbet så var de fortfarande vakna och Saga grät efter sin syster :O)

Vi åt gomat och hade lite godis och chipas för det var ju verkligen en festtillfälle :O)

Själv så jobbar jag ju nu, har 4 nätter kvar till min ledighet och då blir det att göra så mycket jag hinner i vår lägenhet, det kan hända vi blir av med den fortare och det vore ju kanon.

Själv kommer vi att bosätta oss i Sävast, det kommer att bli kanon och det känns verkligen bra! Bilder kommer längre fram ;O)

Med jobbet och den eventuella splittring av vår arbetsgrupp är den tunga saken just nu, både för just jobbet, med arbetskamraterna och kanontiderna som jag faktist har på mitt jobb.

Kan ju inte få dessa tider någon annanstans och jag blir så förbannad på de som bestämmer att det skall splittras för de kan ju omöjligt tänkt på konsekvenserna som blir även för våra familjer. Det påverkar ju även hemmalivet....nåja man får hitta på nått annat kanske...


Ovido - Quiz & Flashcards