Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Eva - 17 maj 2010 21:36

jag har haft långledigt i 4 dagar, det var jätte skönt och en bonus var det helt otroligt vackra vädret   Det har hänt en hel del oxå, Micke, Moa och Olle kom på onsdag kväll, det är alltid mysigt att ha dem runt omkring sig.

Vi har varit ute mycket, handlat till dopet som gick av stapeln i lördags, grillat, grillat och grillat   

På fredag hände nått tråkigt, Melina blev biten av en hund så hon och jag satt på akuten en stund, hon blev sydd och tejpad och fick penniciln. Nu bara hoppas på att hon blir bra!

Vi har fått träffa världens bästa mormor och morfar (min mor och far) och många andra helt underbara människor i samband med Ivans dop.

Nathalie (Åsa flicka) kom och sov här en natt och det uppskattades av både barn och mamman i huset    för hon roade ju de tre små grisarna alldeles ypperligt.

Nu planers det bara för hur det skall bli här hos oss, inne i huset och utanför...innanför är inte klart, men utanfört vet vi hur det skall vara även om det heller inte är klart än....

Saga har fått en lekstuga av sin mormor och morfar, så den anländer säkert under sommaren, just nu finns den i Jukkasjärvi.

Vi har mycket att stå i, men det skall bli skönt när det börjar hända lite mer...


Bilder från dopet kommer....så småningom :O)

Ovido - Quiz & Flashcards