Alla inlägg den 5 maj 2010

Av Eva - 5 maj 2010 17:31

Dagarna är som vanligt igen, London känns långt borta...saknar min Moa! Det är precis en vecka sedan som jag lämnade henne på perongen på Victoria station, gråtandes....men hon är på rätt ställe, hon hör hemma där, har svårt att se henne bo här i Sävast med oss   Längtar tills hon kommer hem på besök iaf..

När vi var där kändes det inte som om vi var så långt hemifrån som vi verkligen var, fortfarande samma himmel, samma sol, samma stjärnor...Men om man kunde åka till en annan galax så jag lovar då skulle hon säkert vara på väg.

När hon kommer hem i sommar hoppas jag att det är under min semester.. hoppas på bra väder, sena sommarkvällar i midnattsolen, prat och skratt..

Jag önskar då att alla är hemma nån kväll samtidigt iaf..mina troll.


Nu är det jobba, äta, sova...inte mycket annat :O) Man ser småttingarna endast ett par tre timmar per em. Njuter av mina helger då jag är helledig numera, men visst kan jag sakna mina långledigheter som jag hade när jag jobbade natt, 9 dagars ledighet. Egentligen så är det här bättre med dagtidsjobb, men jag hade tänklt vänta ett tag till. men jag mår bättre nu, min mage mår bättre och det är skönt att sova hemma med trollungarna varje natt.

Men snart är det sommar, semester, sol, bad och lata dagar...


Hoppas på att Mia och Marcus kommer och stannar nån kväll, vi kan mysa dricka ett glas vin el två, kanske inte Mia då men jag och Marcus   

kanske kommer Micke och hans Moa hem nått, om inte de oxå åker till London, för åker de två dit på besök finns nog risken att de inte kommer tbk.


Tjingeling...dags att duka bordet...


Ovido - Quiz & Flashcards