Alla inlägg den 2 juli 2010

Av Eva - 2 juli 2010 06:13

Ja det känns helt underbart med semester! Har nog aldrig längtat så mycket som nu, men tidigare har jag ju varit långledig 9 dygn och jobbat 6 så man har ju hunnit vilat och hunnit med andra saker. Nu jobbar man dagtid, åker 7.00 hemifrån och kommer ibland inte hem förrän efter 18.00 pga möten och planering.

Men nu har jag 4 härliga veckor att se fram emot, bada och sola och mysa hoppas jag. Få mera tid med Mia och mitt underbara barnbarn Ivan. Han är verkligen en riktig skatt! Just nu är han mammas pojke, men det kommer en tid för mormors pojke och jag kan vänta..jag vet ju hur underbar den första tiden är med sitt lilla barn och hur gärna man bara vill ha honom nära. Maria är en fantastisk mamma, jag är så stolt över henne och hennes sätt att ta på sig rollen som mamma. Hon passar perfekt! Visst är hon lite ego ;O) Men med all rätt, det är ju hennes lille prins som vuxit under hennes hjärta!

Om en vecka är även Moa hemma! Som vi har längtat! Så nästa helg kanske det blir en sammanstrålning här kan man ju hoppas!!

Nä om man skall starta röda faran och bege sig mot jobbet....lite tidigare idag, men det betyder lite tidigare hem ;O)

Ovido - Quiz & Flashcards